Kлиматик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW | MIDEA.BG | Midea.bg

Инверторен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Хиперинверторен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: хиперинверторен климатик;
  • Серия: Oasis Plus Nordic;
  • Енергиен клас: A+++/A+++;
  • Охлаждане SEER: 9.20;
  • Отопление SCOP: 5.30;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

2 099,00 лв. с ДДС.

Хиперинверторен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Представяме Ви хиперинверторен климатик Midea MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW – серия Oasis Plus Nordic . Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А+++/A+++ и разполага със сензор за човешка активност Intelligent Eye.

Функции и екстри на хиперинверторен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

High Density филтър

В сравнение с обикновените филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Самопочистване

По време на процеса на самопочистване, климатичната система изпълнява специален алгоритъм, който загрява топлообменника, за да изпари натрупаната по него влага. Тази функция предотвратява лошата миризма след като системата е работила дълго в режим на охлаждане и не позволява по топлообменника да се зародят бактерии. Обикновено функцията се изпълнява за около 15 минути.

Нагревател на дъното на външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло с мощност 120W предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Нагревателят се включва и работи 5 минути на всеки 25 минути работа на климатика в режим отопление, ако външната температура е под 3°C.

Нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора с мощност 20W осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни. Нагревателят се включва 1 час след спиране на компресора или при захранване на климатичната система от електрическата мрежа, ако външната температура е под 1°C.

Нискотемпературен кит

Нискотемпературният кит позволява на климатичната системата да работи в режим на охлаждане при външна температура -15°C.

Golden Fin покритие на топлообменника

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Отчитане на изтичане на фреон

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент. Функцията е налична само в режим охлаждане.

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

Хоризонтално реене на жалузите

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Вертикално реене на жалузите

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Работа в авариен режим

При повечето климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, системата спира работа. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ECO режим

Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

1W Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

Извеждане на конденза от две страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматичен рестарт

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Запомняне позицията на жалузите

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Сензор за човешка активност Intelligent Eye

Сензорът Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението и Ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток към зоната, където са събрани хората, или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за повече от 30 минути, климатикът ще премине в режим с понижена мощност. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще спре да функционира. Интелигентното око може да намали разхода на енергия с до 25%.

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea Oasis Plus Nordic MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW

Техническа спецификация на хиперинверторенклиматик Midea MSOPBU-09HRFN8-QRE3GW серия Oasis Plus Nordic
МоделВътрешно тялоMSOPBU-09HRFN8-QRE3GW
Външно тялоMOX330-09HFN8-QRE3GW
Захранващо напрежениеV/O/Hz220-240 / 1 / 50
МощностОхлажданеkW2.64 (1.00 ~ 4.16)
Отопление4.10 (0.75 ~ 7.00)
КонсумацияОхлажданеkW0.48 (0.08 ~ 1.95)
Отопление0.83 (0.10 ~ 1.95)
SEERОхлажданеW/W9.20
SCOPОтопление5.30
Енергиен класОхлажданеA+++
ОтоплениеA+++
Работен токОхлажданеA2.10 (0.40 ~ 8.50)
Отопление3.60 (0.45 ~ 8.50)
Въздушен поток (вътрешно тяло)m3/h575 / 497 / 340
Звуково налягане (вътрешно тяло)dB(A)43 / 34 / 24 / 21
Звукова мощност (вътрешно тяло)dB(A)59
Въздушен поток (външно тяло)m3/h2350
Звуково налягане (външно тяло)dB(A)55.5
Звукова мощност (външно тяло)dB(A)60
Размери Ш x В x Д
Тегло
Вътрешноmm895 x 298 x 248
kg12.7
Външноmm805 x 554 x 330
kg32.3
Тръбни връзки (течност / газ)mm6.35 / 9.52
Максимален тръбен пътm25
Максимална денивелация12
Работен диапазонОхлаждане°C-15 ~ 50
Отопление-30 ~ 30
Фреон / Кол. (кг.)R32 / 0.9
СерияOasis Plus Nordic
ТехнологияХиперинверторен
Енергиен клас охлажданеA+++
Енергиен клас отоплениеA+++
Охлаждаща мощност2.64 kW
Отоплителна мощност4.10 kW
Btu9000 Btu