Климатици Midea и климатични системи Midea | Midea.bg

Климатици Midea

Подкатегории

 • Стенни климатици Midea

  Стенните климатици Midea са отлично решение за климатизацията на Вашия дом. Предназначени са за стенен монтаж и не заемат почти никакво място в помещението. Стенните климатици Midea ще Ви спечелят с високия си клас на енергийна ефективност, стилния си и изчистен дизайн и уникални функции. Капацитетът им е от 9000 Btu до 24000 Btu, като всеки един модел е съобразен с най-новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност и икономичност.

 • Колонни климатици Midea

  Колонните климатици Midea са отлично решение за климатизацията на големи помещения като конферентни зали, магазини, шоуруми, лоби барове и ресторанти, физкултурни салони, както и на всякакви производствени и промишлени помещения. Капацитетът на колонните климатици Midea е от 49000 Btu до 58000 Btu, като всеки един модел е съобразен с най-новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност и икономичност.

 • Касетъчни климатици Midea

  Касетъчните климатици Midea са предназначени за монтаж в окачен таван и са отлично решение за климатизацията на големи офис помещения, бизнес сгради, магазини, шоуруми, барове, ресторанти, хотели и други търговски обекти. Капацитетът им е от 12000 Btu до 55000 Btu, като всеки един модел е съобразен с най-новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност и икономичност. Благодарение на 360-градусовия им въздушен поток касетъчните климатици Midea осигуряват равномерно охлаждане/отопление във всяка точка на помещението.

 • Канални климатици Midea

  Каналните климатици Midea са предназначение за скрит монтаж в окачен таван или в стена. Каналните тела позволяват както хоризонтален, така и вертикален монтаж. Каналните климатици са предпочитани за климатизация на големи зали и помещения, както и на дизайнерски апартаменти и офиси, където скритият им монтаж е от значение. Каналните климатици ма Midea обхващат мощности от 12000 Btu до 96000 Btu и покриват всички норми на ЕС за енергийна ефективност. Моделите разполагат с функции за регулиране на статичното налягане, защита от изтичане на фреон, температурна компенсация и др.

 • Подови климатици Midea

  Подовите климатици Midea са отлично решение за климатизацията на Вашия дом. Те могат да бъдат монтирани на пода или ниско на стената, като тънкият им и компактен дизайн ги прави подходящи за монтаж в стенни ниши или под прозореца. Сред другите им предимства са двата изхода за климатизирания въздух, изключително тихата работа на вътрешното тяло и ниската консумация на електроенергия.

  Подовите климатици Midea разполагат с 4 входа за въздух и два изхода за климатизиран въздух – преден и горен, като можете да избирате дали да използвате и двата изхода едновременно или само горния.

  Капацитетът на подовите климатици Midea е от 12000 Btu до 18000 Btu, като всеки един модел е съобразен с най-новите изисквания на ЕС за енергийна ефективност и икономичност.

 • Подово-таванни климатици Midea

  Инверторните подово-таванни климатици на Midea са идеални за климатизация на офиси и конферентни зали, като предлагат гъвкава възможност за монтаж на пода или на тавана. Изключително ефективни и стилни, те осигуряват комфорт и уют във всяко помещение, като се сливат с всички видове интериори.

 • Чилъри Midea

  Чилърите Midea представляват водоохлаждащи агрегати с широко приложение при централната климатизация на големи индустриални, производствени, търговски и обществени сгради като хотели, търговски центрове, молове, болници и т.н. Отличават се с висока енергийна ефективност, ниска консумация на електроенергия и дълъг експлоатационен живот.

  Чилърите Midea могат да работят при външни температурни условия от –15⁰C до +46⁰C. Капацитетът на им е от 30 kW до 130 kW, като при климатизация на изключително големи сгради може да се комбинират няколко агрегата в една модулна система за постигане на по-голяма мощност.

 • VRF системи Midea

  VRF системи Midea серия V6

  DC инверторните VRF системи Midea от серията V6 са перфектно решение при централна климатизация на големи сгради като супермаркети, търговски центрове, молове, хотели, офис и административни сгради, болници и т.н.

  Капацитетът на отделните външни тела е от 8 до 96 HP (от 25 до 270 kW), като в една VRF система могат да се комбинират до 4 външни тела с обща мощност 88 HP или 276 kW. Към една VRF система могат да се вържат максимум 64 вътрешни тела с мощност до 130% от общата мощност на външните тела.

  Максимално допустимата дължина на тръбните връзки е 1000 m, а максимална разлика в нивата (денивелация) 110 m, което прави VRF системите Midea от серията V6 изключително подходящи при климатизация на високи сгради.

  Големият работен диапазон на VRF системите Midea гарантира изправната им работа дори при екстремни температури на външната среда. В режим на охлаждане VRF системите Midea V6 могат да работят безпроблемно при външни температури от -5°C до 48°C, а в режим на отопление – при температури от -25°C до 24°C.

  Каталог VRF системи Midea серия V6


  VRF системи Midea серия V5 X

  DC инверторните VRF системи Midea от серията V5 X са перфектно решение при централна климатизация на големи сгради като супермаркети, търговски центрове, молове, хотели, офис и административни сгради, болници и т.н.

  Капацитетът на отделните външни тела е от 8 до 22 HP (от 27 до 69 kW), като в една VRF система могат да се комбинират до 4 външни тела с обща мощност 88 HP или 276 kW. Към една VRF система могат да се вържат максимум 64 вътрешни тела с мощност до 130% от общата мощност на външните тела.

  Максимално допустимата дължина на тръбните връзки е 1000 m, а максимална разлика в нивата (денивелация) 110 m, което прави VRF системите Midea от серията V5 X изключително подходящи при климатизация на високи сгради.

  Големият работен диапазон на VRF системите Midea гарантира изправната им работа дори при екстремни температури на външната среда. В режим на охлаждане VRF системите Midea V5 X могат да работят безпроблемно при външни температури от -5°C до 48°C, а в режим на отопление – при температури от -20°C до 24°C.

  Каталог VRF системи Midea серия V5 X

 • Мулти сплит климатици Midea

  Мултисплит системи Midea от ново поколение. Изключителна сезонна ефективност, богата функционалност, тиха и надеждна работа и голям капацитет с ниска консумация на електроенергия през цялата година. Единно решение за климатизация на къщи и апартаменти.

"ТЕМПЕКС" ЕООД е официален вносител на климатиците и климатичните системи Midea за България. Предлаганите от нас битови и промишлени климатици Midea са идеално решение за климатизацията както на Вашия дом и офис, така и на големи административни, търговски, промишлени и производствени помещения и обекти. Тук ще откриете подробна информация, каталози, брошури, сервизна документация и упътвания за употреба за всички модели стенни, подови, колонни, касетъчни и канални климатици Midea, както и за чилърите Midea.

Стенните климатици Midea са отлично решение за климатизацията на Вашите дом и офис. Предназначени са за стенен монтаж и не заемат почти никакво място в помещението. Стенните климатици Midea ще Ви спечелят с високия си клас на енергийна ефективност, стилния си и изчистен дизайн и уникални функции. Капацитетът на стенните климатици Midea е от 9000 Btu до 24000 Btu.

Подовите климатици Midea също са предназначени за охлаждане/отопление на малки битови и офис помещения. Те могат да бъдат монтирани на пода или ниско на стената, като тънкият им и компактен дизайн ги прави подходящи за монтаж в стенни ниши или под прозореца. Сред другите предимства на подовите климатици Midea са двата изхода за климатизирания въздух, които могат да се използват едновременно или поотделно, изключително тихата работа на вътрешното тяло и ниската консумация на електроенергия. Капацитетът на подовите климатици Midea е от 12000 Btu до 18000 Btu.

Колонните климатици Midea се използват за климатизация на помещения с голяма площ и високи тавани като конферентни зали, магазини, шоуруми, лоби барове и ресторанти, физкултурни салони, както и на всякакви производствени и промишлени помещения. Капацитетът на колонните климатици Midea е от 49000 Btu до 58000 Btu.

Касетъчните климатици Midea са перфектно решение за климатизацията на големи офис помещения, бизнес сгради, магазини, шоуруми, барове, ресторанти, хотели и други търговски обекти. Проектирани са за монтаж в окачен таван, а благодарение на 360-градусовия им въздушен поток осигуряват равномерно охлаждане/отопление във всяка точка на помещението. Капацитетът на касетъчните климатици Midea е от 12000 Btu до 55000 Btu.

Чилърите Midea имат широко приложение при централната климатизация на големи индустриални, производствени, търговски и обществени сгради като хотели, търговски центрове, молове, болници и т.н. Капацитетът на чилърите Midea е от 30 kW до 130 kW, като при климатизация на изключително големи сгради може да се комбинират няколко агрегата в една модулна система за постигане на в пъти по-голяма мощност.

DC инверторните VRF системи Midea от серията V5 X са перфектно решение при централна климатизация на големи и високи сгради като супермаркети, търговски центрове, молове, хотели, офис и административни сгради, болници и т.н. Капацитетът на отделните външни тела е от 8 до 22 HP (от 27 до 69 kW). За постигане на по-голяма мощност в една VRF система могат да се комбинират до 4 външни тела, като максимално постижимата мощност е 88 HP или 276 kW.