Инверторен климатик Midea Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW | MIDEA.BG | Midea.bg
Sale!
Инверторен климатик Midea All Easy Pro MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW

Инверторен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: All Easy Pro Nordic;
  • Енергиен клас: A+++/A++;
  • Охлаждане SEER: 9.00;
  • Отопление SCOP: 4.60;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

1 320,00 лв.

-121,00 лв.

1 199,00 лв. с ДДС.

Инверторен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW

Представяме Ви инверторен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW. Външните тела на серия All Easy Pro Nordic разполагат със специален нискотемпературен кит, позволява на климатичната системата да работи в режим на охлаждане при външна температура -15°C.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW

Wi-Fi управление

Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Breeze Away

С едно натискане на бутона посоката на въздушния поток се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение.

3D въздушен поток

Клапите на вътрешното тяло на климатика се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно разпределение на климатизирания въздух във всички краища на помещението.

High Density филтър

В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Нощен режим

При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

ECO режим

Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Самопочистване

По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии.

Хоризонтално реене на жалузите

Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Вертикално реене на жалузите

Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

1W Standby

Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.

Нагревател на компресора

Електрически нагревател на компресора осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни.

Gear Shift

Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.

Автоматичен рестарт

В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.

Отчитане на изтичане на фреон

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент.

Нискотемпературен кит

Нискотемпературният кит позволява на климатичната системата да работи в режим на охлаждане при външна температура -15°C.

Golden Fin покритие на топлообменника

Golden Fin покритие на топлообменника ефективно предпазва от развитие на бактерии и размножаването им, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло.

Запомняне позицията на жалузите

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Извеждане на конденза от две страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Работа в авариен режим

При повечето климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, системата спира работа. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

Diamond дизайн

Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и издръжлива на вибрации. Новият Bionic вентилатор и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт допринасят за по-тихата работа на външното тяло.

Нагревател на дъното на външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури.

24-часов и седмичен таймер

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW

Техническа спецификация на инверторен стенен климатик Midea MSEPBU-09HRFN8, серия All Easy Pro Nordic
МоделВътрешно тялоMSEPBU-09HRFN8-QRD6GW
Външно тялоMOX330-09HFN8-QRD6GW(GA)
Захранващо напрежениеV/O/Hz220-240 / 1 / 50
МощностОхлажданеkW2.73 (1.32 ~ 3.81)
Отопление3.20 (0.88 ~ 4.40)
КонсумацияОхлажданеkW0.60 (0.13 ~ 1.20)
Отопление0.69 (0.12 ~ 1.40)
SEERОхлажданеW/W9.00
SCOPОтопление4.60
Енергиен класОхлажданеА+++
ОтоплениеA++
Работен токОхлажданеA2.66 (0.6 ~ 5.35)
Отопление3.05 (0.6 ~ 6.2)
Въздушен поток (вътрешно тяло)m3/h530 / 360 / 280
Звуково налягане (вътрешно тяло)dB(A)37 / 32 / 21.5 / 20.5
Звукова мощност (вътрешно тяло)dB(A)58
Въздушен поток (външно тяло)m3/h2200
Звуково налягане (външно тяло)dB(A)48
Звукова мощност (външно тяло)dB(A)64
Размери В x Ш x Д
Тегло
Вътрешноmm295 x 795 x 225
kg10.2
Външноmm554 x 805 x 330
kg28.4
Тръбни връзки (течност / газ)mm6.35 / 9.52
Максимален тръбен пътm25
Максимална денивелация10
Работен диапазонОхлаждане°C-15 ~ 50
Отопление-25 ~ 24
Фреон / Кол. (кг.)R32 / 0.69
СерияAll Easy Pro
ТехнологияИнверторен
Енергиен клас охлажданеA+++
Енергиен клас отоплениеA++
Охлаждаща мощност2.73 kW
Отоплителна мощност3.20 kW
Btu9000 Btu