Световната купа в Катар бе събитие, което много футболни фенове очакваха с нетърпение. Но, както знаем, Катар е държава, която е известна с топлите си климатични условия. Но благодарение на гиганта в областта на домакинските уреди Midea, Световната купа в Катар беше по-хладна и комфортна за всички участници в това събитие.

 

За Световната купа в Катар през 2022 година, Midea достави и поддържа 2500 комплекта климатици в 100 центъра за проверка на сигурността на седемте места за провеждане на състезанията.

 

Няколко стадиона бяха оборудвани с основните продукти на Midea, като VRF, покривни и пакетирани климатици. Други места, на които бяха инсталирани продукти на Midea, включват центъра за сигурност, медийния център и околните съоръжения.

 

Тези климатици не само помогнаха да се намали топлината и влажността по време на игрите, но също така помогнаха за подобряването качеството на въздуха в затворените помещения.

 

С помощта на климатиците на Midea, организаторите на Световната купа в Катар гарантираха по-добро здраве и комфорт за всички, които участват в събитието. Това е доказателство за ангажимента на Midea към клиентите си и за нейната роля като лидер в производството на климатични уреди.