Серията климатични системи Xtreme Heat Nordic на Midea е перфектното решение за отопление. Тези климатици са специално създадени да работят ефективно дори при екстремно ниски температури. Моделите предлагат голям отоплителен капацитет и икономична консумация на електроенергия. Оборудвани с технология за защита, те могат да отопляват безпроблемно помещението, в което са монтирани при външна температура до -25°C.

 

Предимства и функции на серия Xtreme Heat Nordic на Midea

 

Електрически нагреватели за работа при ниски температури

Климатиците от серията разполагат със специални нагреватели на компресора и на дъното на външното тяло, благодарение на които се осъществява предпазване от замръзване на конденза и по-лесно стартиране при ниски минусови температури. Тази технология позволява на системата да е ефективна в режим отопление при външна температура до -25°C.

 

8°C отопление

При режим 8°C отопление системата поддържа постоянна температура. Тази функция е изключително полезна за предпазване на дома от изстиване и защита на тръбите от замръзване през зимата, докато отсъствате.

 

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малки частици като прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира повторното замърсяване.

 

Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

 

Хоризонтално реене на жалузите

Климатиците разполагат с хоризонтални жалузи, които достигат ъгъл на реене до 120°, за разлика от обикновените системи, при които този ъгъл е 90°. Благодарение на тази функция се постига по-равномерно и прецизно насочване на въздушната струя.

 

Wi-Fi управление

Климатичните системи от серията могат да бъдат управлявани от всяко място и по всяко време чрез мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет.

 

Функция Gear Shift

Функцията дава възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%. Така можете да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

 

Функция Follow Me

Дистанционното управление е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

 

Научете повече за инверторни климатични системи Midea Xtreme Heat Nordic на сайта на Midea.bg. Свържете се с нашия екип при нужда от консултация.