Серията климатици Oasis Plus Nordic на Midea е чудесно решение за климатизация дори при екстремно ниски температури. Системата предлага широк работен диапазон: -15°C ~ 50°C в режим охлаждане и -30°C ~ 30°C в режим отопление, както и енергиен клас на охлаждане/отопление А+++/A+++. Това Ви гарантира перфектна климатизация целогодишно, независимо от сезона.

 

Климатиците от гамата Oasis Plus Nordic са специализирани за отопление и разполагат с допълнителна защита от замръзване. Те притежават електрически нагреватели на компресора и на дъното на външното тяло.

 

За да подсигури Вашия комфорт и да предостави изрядна климатизация, системата е оборудвана с много интелигентни функции, които допринасят и за икономичната й работа.

 

Предимства и функции на серия Oasis Plus Nordic на Midea

 

Електрически нагреватели за работа при ниски температури

Системата е защитена от замръзване на конденза дори при екстремни температури, благодарение на инсталирания на дъното на външното тяло нагревател. Също така, компресорът е оборудван с друг нагревател, който улеснява стартирането на системата при ниски температури.

 

Супер йонизатор

Можете да сте спокойни относно пречистването на въздуха и неутрализирането на неприятни миризми като цигарен дим, прах и други замърсители. За да Ви осигури защитата, от която имате нужда, системата разполага със супер йонизатор, който освобождава положителни и отрицателни йони. Благодарение на него можете да се насладите на чист и здравословен въздух в помещението.

 

Bio филтър (HEPA)
За още по-прецизно отстраняване дори на фините прахови частици, бактериите, гъбичките и микробите, климатиците от гамата са оборудвани с HEPA филтър. Този филтър съдържа специален биологичен ензим, който разгражда клетъчната стена на бактериите и ги елиминира.

 

Сензор за човешка активност

Иновативната функция Intelligent Eye отчита присъствието на хора в климатизираното помещение, като Ви дава възможност да управлявате въздушния поток.

Можете да насочите движението на въздушния поток към присъстващите или обратното - да го насочите далеч от тях. В случай че в помещението няма хора за повече от 30 минути, системата автоматично преминава в икономичен режим на работа. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще се изключи. Така можете да спестите от разходите си за електроенергия с до 25 %.

 

Функция Самопочистване

Климатиците от серията Oasis Plus Nordic разполагат и с иновативна самопочистваща функция, която защитава уреда от натрупване на бактерии и помага за по-дългия му живот. По време на процеса на самопочистване топлообменникът се загрява и така натрупаната влага се отстранява. По този начин се неутрализират неприятните миризми след режима на охлаждане и се предотвратява натрупването на микроби и бактерии. Този процес трае приблизително 15 минути.

 

Научете повече за хиперинверторните климатични системи Midea Oasis Plus Nordic на сайта на Midea.bg. Свържете се с нашия екип при нужда от консултация.