Ревю на инверторен климатик Midea All Easy Pro Nordic

Предимства и характеристики на серията икономични климатици Midea All Easy Pro Nordic

 

С понижаването на температурите и повишаването на разходите, всяко домакинство има нужда от икономичен, но едновременно ефективен начин на отопление. В тази статия ще представим серия климатици, които покриват тези изисквания.

 

Midea All Easy Pro Nordic е повече от подходящ за икономично отопление, което би могло да спести от разходите за енергия и същевременно да предостави необходимия комфорт. Серията е оборудвана със специален нискотемпературен кит, който е адаптиран да работи при много ниски температури. Разбира се, това не е всичко. Климатиците разполагат с още куп екстри, които биха могли да удовлетворят и най-взискателните потребители.

 

Разнообразните функции на Midea All Easy Pro Nordic
Водещото при изборът на климатична система са наличните функции и икономичността. Да разгледаме и най-забележителните характеристики на All Еаsy Pro Nordic:

 

1. Интелигентно управление
Климатикът Midea All Easy Pro Nordic разполага с Wi-Fi управление, което позволява да бъде контролиран от всяка точка на света чрез смартфон или таблет. С помощта на Wi-fi функцията, прибирайки се за вкъщи, потребителите биха могли предварително да настройват своя климатик на желаната от тях температура. По този начин с прибирането си, потребителят ще може да се наслади на вече стопления дом. Тази негова функция е повече от полезна, особено за семейства с деца, които имат постоянната нужда от топлина и уют.

За случаите обаче, когато времето е ограничаващо и ръчното настройване не би било възможно, то друг вариант е 24-часовия таймер. Той дава възможност да бъдат зададени точни часове в рамките на 24 часа, в които климатикът да се включва и изключва.

 

2. Стилен и устойчив дизайн
Разполагайки с така наречения „Diamond дизайн“, панелите на външното тяло са изключително устойчиви и издръжлива. Това придава здравина на цялото тяло и прави конструкцията по-издръжлива на вибрации. Освен това уредът разполага и с новия Bionic вентилатор. Благодарение на формата му, която наподобява архимедов винт, външното тяло на инверторния климатик работи по-тихо, спестявайки излишния шум.

 

3. Автоматичен рестарт на работния режим
При внезапни ситуации, като неочаквано прекъсване на захранването например, след възобновяването на работата на уреда, системата се рестартира и връща към последния зададен режим на работа. Така, дори при рестарт на системата, не се налага отново да задавате отначало подходящата настройка за Вашия дом.

 

4. Защита при изтичане на фреон
Един друг, по-често срещан проблем за потребителите климатик е изтичането на фреон. За щастие, вътрешното тяло на Midea разполага с технология, която да улавя и предупреждава с код за грешка “EC” при изтичане на фреон. Ако това се случи, климатикът автоматично спира работата си. По този начин компресорът ще бъде защитен от повреда, която може да бъде причинена от високата температура при изтичането на хладилния агент.

 

5. Работа при ниски температури
Един от големите плюсове на климатика е възможността му за работа при много ниски температури - до - 25°C. За разлика от Midea All Easy Pro Nordic обикновените съвременни инверторни климатици са проектирани да работят и създават комфорт при външни температури от +46°C до -15°C градуса. Тази устойчивост на модела е благодарение на нагревателя на дъното на външното тяло, с който разполага. Неговата роля е да затопля и предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури.

 

6. Чист и здравословен въздух
Едно от най-неприятните неща във всеки дом е неспирното трупане на прах. При пускането на климатика същият този прах, може много лесно да бъде разпространен във въздуха, заедно с вредни микроорганизми, предизвикващи дразнения.

В сравнение с обикновенните климатици, серията All Easy Pro Nordic притежават няколко различни филтри, които успешно се справят с дразнителите и замърсяванията във въздуха. Сред тях е висококачественият Bio филтър (НЕРА), в който участва биологичен ензим, помагащ за убиването на бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена и предотвратяващ повторната им поява.

Разполагайки и с Golden Fin покритие, топлообменникът е предпазен от развитието на бактерии, както и размножаването им. По този начин топлообменникът е максимално ефективен при топлинния трансфер към вътрешното тяло.

Друг филтриращ елемент е Еко филтърът, който от своя страна улавя малките прахови частици и неутрализира бактериите, гъбичките и микробите. Всички те осигуряват до 80% по-чист и здравословен въздух.

Освен всичко това, климатикът е снабден и с така наречения супер йонизатор. Той има за задача да освобождава множество положителни и отрицателни йони, които играят важна роля в неутрализирането на неприятни миризми, тютюнев дим и полени.

 

7. Самопочистваща функция
Една от любимите настройки за потребителите е функцията за самопочистване. По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии.

Научете повече за моделите Midea All Easy Pro Nordic на страницата на Midea.bg. Свържете се с нас, ако имате допълнителни запитвания и нужда от консултация.