Инверторният подов климатик Midea MFA2U-HRFNX(GA) е не само стилно и компактно решение за охлаждане и отопление на помещения, но и идеален избор за тези, които търсят ефективност и икономия на енергия.

 

Той разполага с енергиен клас на охлаждане/отопление А++/A+ и с много иновативни функции, които го правят изключително удобен за употреба. Това е една от най-ефективните климатични системи на пазара, която няма да Ви остави разочаровани.

 

В тази статия ще разгледаме основните характеристики и предимства на модела, за да можете да прецените дали е подходящ за Вашите нужди.

 

Предимства на инверторен подов климатик Midea MFA2U

 

Възможност за монтиране на пода или на стената

Новият подов климатик на Midea е един от най-функционалните модели на пазара. Той може да бъде монтиран както на пода, така и на ниско на стената, което го прави изключително гъвкаво решение за различни помещения.

 

Благодарение на това, Вие можете да спестите място и да разполагате с допълнително пространство за Вашите нужди.

 

Два отделни вентилатора

Двата отделни вентилатора осигуряват оптимален въздушен поток и бързо охлаждане или отопление, за да се насладите на максимален комфорт през цялата година.

 

Климатикът работи с най-новите технологии за оптимизиране на въздушния поток, като по този начин се намалява консумацията на енергия и се подобрява производителността.

 

Тиха работа

Вентилаторът работи с едва доловимите 20.9dB(A) шум. Той е проектиран да бъде тих, като гарантира, че няма да пречи на работната обстановка или на отдиха на хората, които са в близост до уреда.

 

Отлично качество на въздуха

За отличното качество на въздуха новият подов климатик разполага с няколко забележителни екстри.

 

● Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава положителни и отрицателни йони, които премахват неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени, за да се осигури чист и здравословен въздух в помещението.

 

● Bio филтър

Bio (HEPA) филтър със специален биологичен ензим, убиващ бактериите, за да се избегне повторно замърсяване.

 

● Филтър със сребърни йони

Сребърните йони действат върху клетъчната структура на бактериите и вирусите и така ги неутрализират.

 

● Функцията i-Clean

Функцията i-Clean е иновативно решение за климатици, което осигурява по-голяма хигиена и комфорт за потребителите. При този модел на Midea се използва подобрен алгоритъм, който редува режима на охлаждане и отопление, за да постигне максимален резултат при почистване и елиминира повече вредни организми, като обледи и обезскрежи топлообменника на вътрешното тяло.

 

Висока енергийна ефективност

С новият подов климатик на Midea имате контрол над разхода на енергия и работата на системата. За целта са налични функциите Gear shirt, Eco режим, Нощен режим и режим за проследяване на температурните изменения в стаята.

 

Иновативен контрол

Климатикът разполага с Wi-fi управление, което позволява да имате директен достъп до работата на устройството чрез смартфон или таблет.

 

Повече за Midea MFA2U и останалите модели на марката, които предлагаме, може да научите на сайта Midea.bg. Ако имате нужда от консултация, свържете се с нашия екип, който е готов да Ви асистира.