Перфектно качество и комфорт на достъпна цена.

Инверторните климатици от серията Midеa Xtreme Save са чудесен пример за качествени продукти, които можете да закупите на достъпна цена. Залагайки на тази серия на Midea, не само можете спестите от разходите си за нова климатична система, но и да си осигурите достъп до много функции, които се предлагат и при по-скъпите варианти на климатични системи за отопление и охлаждане.

Екологичен и енергоефективен

Отговарящ на всички стандарти за ефективно отопление и охлаждане, Midea Xtreme Save предоставя отново перфектно качество, което марката непрестанно поддържа от самото си създаване. Серията работи с най-екологичния вариант на хладилен агент до момента - R32 и притежава функция за защита при изтичане на фреон в системата.

Насладете се на големия набор от екстри, като в същото време спестявате и от сметките си за електроенергия. Серията е с доказана енергийна ефективност и може да Ви помогне да понижите значително консумацията на ток.

Не е нужно да отделяте една голяма част от бюджета си за отопление или охлаждане. Просто контролирайте потреблението на енергия разумно, като изберете от наличните икономични режими:

Еco режим - той Ви дава възможност да намалите консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Тих режим - изберете режима за пълноценен енергоефективен комфорт през нощта.

Нощен режим - с необходимата ултраниска енергия, сега можете да се насладите на спокоен сън.

Функция “Follow Me”
Дистанционното управление на климатиците от серията Xtreme Save разполага с температурен сензор, чрез който автоматично се регулира мощността на климатика според температурата, измерена от него.

С до 80% по-чист въздух
Инверторните климатици Midea Xtreme Save са оборудвани и със супер йонизатор, който спомага за чистия и здравословен въздух, като генерира множество положителни и отрицателни йони. Чрез освободените йони се неутрализират неприятни миризми и се премахват полени, прах и други замърсители. За премахване на пренасяните във въздуха частици като прах и бактерии. Но това не е всичко, Midеa Xtreme Save, притежава и специална технология за двойна филтрация, включваща филтър с висока плътност и йонизиращ филтър за прецизно пречистване на въздуха. Защитете себе си и семейството си и си осигурете с до 80% по-чист въздух у дома.

Оптимално ниво на комфорт
Серията климатици Midea Xtreme Save предоставят свобода и лекота на управлението на системата и нейната работа. Можете да управлявате климатика си от всяка точка чрез опцията за Wi-fi управление. Регулирайте както ъгъла на жалузите, така и работната мощност на компресора за максимален комфорт и икономичност.

Устойчивост и надеждност
Серията климатици Midea Xtreme Save е характерна със своята издръжливост и надеждност, поради устойчивото на окисляване и корозия Blue Fin покритие. Това специално покритие играе важна роля и за възпрепятстване на разпространението на бактерии и други вредни вещества. Панелите на външното тяло притежават устойчиво диамантено покритие, което гарантира по-голямата здравина и издръжливост на конструкцията. 

Защита от замръзване в студените дни
Както компресорът, така и нагревателят на външното тяло разполагат с електрически нагреватели, които предпазват системата от замръзване при отрицателни температури и помагат за по-бързото й стартиране.

Серията Midea Xtreme Save се предлага в 2 варианта според Вашите нужди:

  • Midea Xtreme Save Lite, който е с с висок енергиен клас A++ в режим на охлаждане и A+ в режим на отопление. Той се предлага с капацитет 9000 Btu, 12000Btu, 18000Btu и 24000 Btu.
  • Midea Xtreme Save Pro е с висок енергиен клас A+++ в режим на охлаждане и A++ в режим на отопление и се предлага с мощност 9000 Btu до 12000 Btu.

Климатиците от серията Midea Xtreme Save са удобно решение както за битови потребители, така и за климатизация на складови помещения и търговски центрове. Научете повече за моделите Midea Xtreme Lite и Pro на страницата на Midea.bg. Свържете се с нас, ако имате допълнителни запитвания и нужда от консултация.