Климатизацията е важен елемент от комфорта и продуктивността в офиса. Изборът на подходяща климатична система е от съществено значение за удобството на служителите, но и за ефективното функциониране на бизнеса. В тази статия ще разгледаме значението на избора на подходяща климатична система за офис и ще Ви предложим някои от най-подходящите климатици за офиси на Midea.

 

Защо климатиците са подходящ избор за офиси?

 

Климатиците са най-популярният избор за климатизация на офиси и бизнес сгради. Причините за това са:

 

По-добър контрол

Климатикът дава възможност да регулирате температурата в различните помещения. Така служителите могат да работят в комфортна среда и да бъдат максимално продуктивни.

 

Енергийна ефективност

Съвременните климатични системи са едни от най-енергоефективните устройства. Благодарение на тях ще можете да спестите от разходите за енергия и да допринесете за опазването на околната среда, тъй като тези системи имат малък въглероден отпечатък.

 

Подобрено качество на въздуха

Благодарение на висококачествените си филтри, климатиците могат да предоставят чист въздух и да помогнат за намаляването на потенциални алергени и прахови частици. Това е от особено значение за здравето на служителите, особено за хората с респираторни проблеми и алергии.

 

Предпазване на офис оборудването

Климатичната система се грижи за здравето не само на служителите, но и за доброто състояние на оборудването в офиса. Голяма част от това оборудване не може да работи оптимално при неблагоприятни за него условия, като високи температури и влага. Качествената климатична система може да регулира влагата в помещението, да отстрани високата температура от една част на помещението и да я пренасочи на друго място.

 

Намаляване на шума

Тишината е от ключово значение за работата в офисите, за да може служителите да са по-съсредоточени върху работата си. При правилна поддръжка новите климатични системи ще работят ефективно и почти безшумно.

 

Климатици Midea, които са подходящи за офиси

 

Midea BreezeleSS разполага с иновативен Quattro Full DC инверторен компресор, благодарение на който постига максимална производителност при минимална консумация.

Климатиците от гамата предлагат ефективна климатизация с енергиен клас A+++ при охлаждане и А++ при отопление.

Със стилен и елегантен дизайн, вътрешният модул се вписва чудесно във всяка бизнес среда. Освен това, BreezeleSS е изключително тих и разполага с множество функции за регулиране на разхода на енергия.

Иновативната технология Twin Flap разпределя равномерно въздушния поток чрез 7928 двойни наноотвора и странични въздушни отвори S-Wing. Така системата осигурява перфектно и ненатрапчиво охлаждане и отопление.

 

Midea GAIA
Вдъхновени от природата, климатичните системи Midea GAIA разполагат с иновативна система за обмен на въздуха - OxygenFresh, която внася свеж въздух. Застоялият въздух се издухва навън, а в помещението навлиза нов въздух отвън. Освен това климатиците от серията разполагат с технологията Breezeless за равномерно разпределяне на въздушната струя.

Midea GAIA са отлично решение за почти безшумна и енергоефективна система, която се грижи за качеството на въздуха с най-иновативният филтър HEPA13. Той филтрира входящия свеж въздух в помещението от PM 0.3, малките частици прах, бактерии, цветен прашец, гъбички и микроби.

 

OASIS Plus Nordic Wi-Fi

Гамата Oasis Plus Nordic е устойчиво решение за климатизация с широк диапазон на работа -15°C~50°C в режим охлаждане и -30°C~30°C в режим отопление. Тези климатици могат да работят безупречно дори при екстремно ниски температури и разполагат с допълнителна защита от замръзване.

 

Друга забележителна характеристика на гамата е ефективността с енергиен клас на охлаждане/отопление А+++/A+++. Освен това, климатиците Oasis Plus Nordic са оборудвани с много интелигентни функции и Wi-fi управление, които допринасят за икономичната им работа.

Инверторен касетъчен климатик Midea MCD1
Инверторният касетъчен климатик MCD1 е мощно устройство, което предлага високоефективна климатизация.

Този климатик е с висок енергиен клас, с A++ при режим на охлаждане и А+ при режим на отопление, което го прави много енергийно ефективен и идеален за охлаждане и отопление на помещения в офиси и домове.

MCD1 има висок коефициент на ефективност при охлаждане, със стойност от 6.10 SEER, както и при отопление, със стойност от 4.00 SCOP. Той е в състояние да намали консумацията на енергия и разходите за електричество.

Системата е със широк температурен диапазон и може да работи при изключително ниски температури от -15℃, което я прави идеален избор за зимните месеци. Тя предлага 360° въздушен поток, който позволява равномерно разпределяне на климатизацията.

С помощта на дистанционното управление, жалузите на вътрешното тяло могат да се контролират поотделно, като по този начин се осигурява максимален комфорт за всеки потребител в помещението.

Разгледайте и останалите ни предложения на Midea.bg. При нужда от консултация, винаги може да разчитате на специалистите от нашия екип.