Midea е голям победител на тазгодишните Германски награди за иновации с три продукта, които спечелиха в своите категории, и още два продукта, наградени със специални грамоти.

 

Това подчертава как домакинските уреди Midea се стремят да предоставят "изненадващо приятелски" решения, които позволяват на потребителите да се "чувстват като у дома си" и ги насърчават, както гласи слоганът на марката: "да се чувствате като у дома си".

 

Германските награди за иновации се стремят да отличат продукти и решения, които се фокусират върху това, от което потребителите наистина се нуждаят и което добавя реална стойност към живота им. Организирано от Германския съвет по дизайн, шестчленното жури се състои от независими експерти от различни индустрии, които оценяват продуктите по три прости, но изключително важни критерия: нивото на иновация, ползата за потребителя и доколко е икономически ефективен.

 

Влагоуловител Midea Fresh Dry - интелигентният влагоуловител за чист дом чрез приложението Midea MSmartHome

 

Само с едно натискане на бутона "FreshDry" осигурява идеалното ниво на влажност. Вграденият HEPA филтър H13 премахва до 99,95% от вирусите, алергените и микробите с размер до 0,3Q. "Super lonizer" стерилизира бактериите и пречиства въздуха в дома Ви. Интелигентното приложение позволява дистанционно управление от комфорта на дивана Ви в реално време.

 

Въпреки това 2022 г. не е първата година, в която Midea впечатлява съдиите на Германските награди за иновации.

 

Midea All Easy Pro

 

С иновативния All Easy Pro Midea преоткрива бързата поддръжка на климатика. Уникалният дизайн на корпуса на вентилатора, включително и на вентилаторния блок, може да се разглоби за почистване само за една минута. Процесът на почистване е уникален и без прах благодарение на горния филтър. Електрониката е разположена отпред и е лесно достъпна. В резултат на това вентилаторният блок и топлообменникът печелят повече пространство и постигат по-висока енергийна ефективност (охлаждане A+++, отопление A++). Интелигентният сензор "Интелигентно око" засича движение в стаята и изключва системата, ако в нея не се отчита никаква активност. Победа за енергийния баланс и изненадващо удобство за потребителя. Перфектна температура, тиха, икономия на време от 41% при монтажа и 86% при почистването.

 

Midea Real Cool

 

Уникалната въздушна система на новия климатик осигурява по-голям обсег (8,8 м) и непрекъснато охлаждане без директен, студен порив на вятъра. Усъвършенстваният въздуховод създава мощен въздушен поток с ъгъл 102° и осигурява охлаждане на "цялото помещение" дори в най-малките ъгли. Специалният аксесоар "маркуч в маркуч" допълнително увеличава ефективността на системата. Входящият и изходящият въздух остават на открито. Устройството подобрява циркулацията на въздуха в помещението и решава проблема с мобилните климатици, които създават отрицателно налягане в затворени помещения. Без отрицателно налягане, без течение - по-ефективно, икономично и по-бързо в сравнение с мобилните климатици с един маркуч. Предлага се с интелигентно управление чрез приложението Midea MSmart и гласови команди.

 

Midea Cube

 

Midea Cube 20 разширява възможностите на един изсушител на въздуха. Голям капацитет - компактен дизайн: първият в бранша изсушител с разтегателен кубичен дизайн. Благодарение на гениалната удължена структура, той е само наполовина по-малък от конвенционален изсушител, когато удължената част е прибрана. В същото време той предлага изключително голям резервоар за вода с до три пъти по-голям капацитет (121) в сравнение с конвенционалните изсушители. Функцията "HumidLive" чрез приложението Midea MSmartHome App позволява дистанционно управление в реално време: прогнозиране на нивото на водата, промяна на влажността, получаване на аларма, когато резервоарът за вода е пълен и много други. Оборудван с дренажна тръба, Cube е идеален за продължителна употреба. Благодарение на разтегателния си кубичен дизайн той не само има несравнима естетика, но и стои стабилно на всяка работна повърхност.