Midea е добре познато и уважавано име в производството на климатици. Компанията произвежда широка гама модели от десетилетия насам. Освен климатици, тя е специализирана и в перални машини, пречистватели на вода, осветление и кухненски хладилници. Казано по-просто, това е световна марка, на която си заслужава да се спрете, когато търсите следващия си домашен уред.

В тази статия ще Ви запознаем с общите плюсове и минуси на Midea.

 

Плюсове и минуси на климатици Midea

Преди да разгледаме по-подробно характеристиките на климатиците Midea, ето един преглед на плюсовете и минусите на марката:

 

Предимства на климатици Midea

Производителност

Като добре познат производител на климатици вече повече от пет десетилетия, Midea е изградила репутация на надеждно име в бранша. Всъщност, базираната в Китай марка се счита за № 1 производител за продукти за пречистване на въздуха и охлаждане в световен мащаб. Всичко това е позволило на Midea Group непрекъснато да разработва и произвежда качествени продукти, насочени към издръжливост, производителност, енергийна ефективност и екологичност.

 

Конкурентна цена

Midea предлага достъпна и конкурентна цена на своите продукти. Ако търсите качествен климатик на добра цена, продуктите на марката са много добро решение за Вас.

 

Голямо разнообразие от жилищни климатични инсталации

Midea предлага голямо разнообразие от жилищни климатици, като сплит, прозоречни, преносими и канални климатици. От друга страна, тя произвежда и търговски климатици за по-големи помещения или търговски обекти. Продуктовата гама от климатици Midea може да се използва както в различни видове жилища, така и в различни предприятия.

 

Недостатъци, но не и за Вас

Сервиз и ремонт

Климатиците Midea са известни със своето качество, производителността и издръжливостта им. Важно е да се отбележи, че има вероятност продуктите на марката да не са съвместими с някои лицензирани центрове за сервиз и ремонт на климатици. За щастие, обаче, в България има оторизиран сервиз.

 

Кои са най-популярните климатици за охлаждане Midea?

Midea All Easy Pro Nordic

Това е един от най-добре оценените серии битови климатици на Midea. Климатикът се предлага с капацитет 9 000, 12 000, 18 000, 24 000 BTU. Благодарение на това голямо разнообразие можете да откриете перфектния модел за Вашето помещение. Освен това, той разполага с множество функции за ефективност, като автоматично рестартиране при прекъсване на захранването, автоматичен контрол на температурата, режими EcoSave, нощен и тих режим и отчитане при изтичане на фреон. Друг основен акцент е неговата функционалност, която може да осигури оптимално климатизиране, охлаждане с вентилатор и изсушаване.

Освен тези системни функции, устройството предлага и голяма скорост и мощност, когато става въпрос за всеки аспект от процеса на охлаждане. Това означава, че домовете и дори малките и средни офиси могат бързо и ефективно да бъдат охладени и изсушени.

Този инверторен климатик може да Ви предложи както перфектно охлаждане, така и отопление. Можете да управлявате устройството чрез Wi-fi връзка от Вашия смартфон или таблет.

 

Midea сплит климатици

През последните няколко години сплит климатиците придобиха голяма популярност сред собствениците на жилища и търговските обекти. Това вече не е изненада, тъй като климатиците от сплит серията обикновено са по-мощни и енергийно ефективни от други класически видове климатици, като например прозоречните климатици.

Ако искате да си набавите първата сплит система за дома, не забравяйте да разгледате серията на Midea. Освен за охлаждане, климатикът Midea предлага и функции за отопление, което го прави чудесен вариант за целогодишна употреба.

Midea Group е доказала се с времето марка, която можете да изберете, ако искате да инвестирате във висококачествен и издръжлив климатик, без да нарушавате бюджета си. Всеки климатик и серия на Midea са снабдени с най-новите характеристики и дизайн, което гарантира, че ще се насладите на комфорт и иновативна технология. Разгледайте най-добрите модели тук.