Инверторен климатик Midea Mission MSMBDU-24HRFN1 | Стенни климатици Midea | Климатици Midea | Midea.bg

Инверторен климатик Midea Mission MSMBDU-24HRFN1

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Midea Mission;
  • Енергиен клас: А++/A+++;
  • Охлаждане SEER: 6.20;
  • Отопление SCOP: 5.10;
  • Капацитет: 24 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

1 849,00 лв. с ДДС.

Инверторен климатик Midea Mission MSMBDU-24HRFN1

Представяме Ви инверторния климатик Midea MSMBDU-24HRFN1 – серия Mission. Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А++/A+++, вграден WIFI модул, прозрачен дисплей на предния панел и елегантен дизайн със стилни и заоблени форми, който е перфектен завършек за всеки интериор.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Mission MSMBDU-24HRFN1

WIFI ControlWIFI Control - климатиците Midea Mission са снабдени с WIFI модул (Midea Smart kit), който позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Full DC InverterFull DC Inverter - Full DC инверторната технология осигурява по-тиха и икономична работа на климатика.

Тропически инвертор за мощно охлаждане дори при 60°CТропически инвертор за мощно охлаждане дори при 60°C - с климатиците Midea Mission можете да се насладите на комфортно охлаждане дори при 60°C температура на външната среда благодарение на тропическия компресор, проектиран да издържа и на най-екстремните метеорологични условия.

iECO режим за свръх ниска консумацияiECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea Mission са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтърФотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

ЙонизаторЙонизатор - йонизаторът на климатиците Midea генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.

Дистанционно управление Arctic FoxДистанционно управление Arctic Fox - дистанционното управление Arctic Fox е със стилен и ергономичен дизайн, 27% по-голям дисплей и подобрена форма и разположение на бутоните, за да Ви осигури отлично потребителско изживяване.

Smart DiagnosisSmart Diagnosis - климатиците Midea Mission са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

Режим TurboРежим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Функция Flash CoolФункция Flash Cool - функцията Flash Cool на климатиците Midea Mission осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.

WindblastWindblast - благодарение на по-големия вентилатор и оптимизирания дизайн на въздушната клапа климатиците Midea Mission са способни да осигурят приятна прохлада във всеки ъгъл на помещението дори и през горещите летни дни.

3D Surrounding Air Flow3D Surrounding Air Flow - клапите на климатиците Midea Mission се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.

Функция Follow MeФункция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Mission е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Режим Smart SleepРежим Smart Sleep - при активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Mission автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode), както и да персонализирате всяка една от тези криви според Вашите лични нужди и предпочитания (DIY Sleep Mode).

Режим Quiet ModeРежим Quiet Mode - в Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

Функция Do Not DisturbФункция Do Not Disturb - функцията Do Not Disturb се грижи за Вашата качествена почивка. Когато функцията Do Not Disturb е активирана, LED дисплеят на климатика ще изгасне, а вентилаторът ще започне да работи на по-ниска скорост, осигурявайки Ви необходимите комфорт и тишина.

Диамантен дизайн на външното тялоДиамантен дизайн на външното тяло - дизайнът на външното тяло на климатиците Midea Mission пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

2-way Draining2-way Draining - дренажната тръба може да бъде изведена както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Louver Position MemoryLouver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Smart ReminderSmart Reminder - мобилното приложение на Midea ще Ви напомни да почистите филтрите на климатика, когато това е необходимо, за да дишате винаги свеж и пречистен въздух.

Седмичен таймерСедмичен таймер - изберете кога климатикът Ви трябва да се включи или изключи за всеки ден от седмицата през мобилното приложението на Midea, за да можете да се насладите на приятен и климатизиран въздух, когато се върнете от работа.

1W Standby1W Standby - климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност/standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява 80% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните климатици.

8°C Heating8°C Heating

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea Mission MSMBDU-24HRFN1

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea MSMBDU-24HRFN1 - серия Mission
МоделВътрешно тялоMSMBDU-24HRFN1-QRD0GW(B)
Външно тялоMOCA01-24HFN1-QRD0GW
Захранващо напрежениеV/O/Hz220-240 / 1 / 50
МощностОхлажданеkW7.03 (2.58 - 8.09)
Отопление7.62 (2.08 - 9.29)
КонсумацияОхл. / Отоп.kW0.230 - 3.110 / 0.310 - 3.320
Проектен товарОхлажданеkW7.0
Отопление (при -7°C)5.7
Отопление (при 2°C)7.0
SEERОхлажданеW/W6.20
SCOP (при -7°C)Отопление4.00
SCOP (при 2°C)Отопление5.10
Енергиен класОхлажданеA++
Отопление (при -7°C)A+
Отопление (при 2°C)A+++
Работен токОхл. / Отоп.A1.0 - 13.5 / 1.3 - 14.4
Въздушен поток (вътрешно тяло)m3/h1055 / 850 / 670
Звуково налягане (вътрешно тяло)dB(A)46 / 40 / 30
Звукова мощност (вътрешно тяло)dB(A)60
Въздушен поток (външно тяло)m3/h2700
Звуково налягане (външно тяло)dB(A)60
Звукова мощност (външно тяло)dB(A)63
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешноmm1090x235x338
kg12.9
Външноmm845x363x702
kg48.5
Тръбни връзки (течност / газ)mm9.52 / 15.9
Максимален тръбен пътm50
Максимална денивелация25
Работен диапазонОхлаждане°C-15 ~ 60
Отопление-20 ~ 30
ФреонR410A
СерияMission
ТехнологияИнверторен
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеA+++
Охлаждаща мощност7.03 kW
Отоплителна мощност7.62 kW
Btu24000 Btu

Упътване за Midea Mission (BG)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Mission на български език.

Упътване (3.24M)

Упътване за Midea Mission (EN)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Mission на английски език.

Упътване (1.86M)

Упътване за употреба на Wi-Fi управление

Упътване за употреба на Wi-Fi управление за климатици Midea

Упътване (3.9M)