Инверторен климатик Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 | Стенни климатици Midea | Климатици Midea | Midea.bg

Инверторен климатик Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Midea Blanc;
  • Енергиен клас: А++/A+++;
  • Охлаждане SEER: 6.10;
  • Отопление SCOP: 5.10;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

699,00 лв. с ДДС.

Инверторен климатик Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1

Представяме Ви инверторния климатик Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 – модел 2016. Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А++/A+++, вграден в предния панел прозрачен дисплей и уникален дизайн, вдъхновен от извивките на океанските вълни.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1

iECO режим за свръх ниска консумацияiECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea от серия Blanc са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Филтър за прахФилтър за прах - праховият филтър на инверторните климатици Midea Blanc усвоява фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтърФотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

ЙонизаторЙонизатор - йонизаторът на климатиците Midea генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea Blanc се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Функция Flash CoolФункция Flash Cool - функцията Flash Cool на климатиците Midea Blanc осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.

Функция SuperФункция Super - при активиране на функцията Super в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17 °C. При активиране на функцията Super в режим на отопление, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се повишава до 30 °C.

Функция Favourite CoolФункция Favourite Cool - натиснете бутона Favourite и климатикът ще запомни предпочитаните от Вас настройки - температура, скорост на вентилатора и позиция на клапите, за да можете да ги използвате отново когато пожелаете.

3D Surrounding Air Flow3D Surrounding Air Flow - клапите на климатиците Midea Blanc се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.

Функция GearФункция Gear - климатиците Midea Blanc Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

Функция Follow MeФункция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Blanc е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Функция Sweet DreamsФункция Sweet Dreams - климатикът автоматично променя температурата, следвайки фабрично зададена и оптимизирана температурна крива, съобразена с температурата на човешкото тяло през нощта.

Функция Do Not DisturbФункция Do Not Disturb - функцията Do Not Disturb се грижи за Вашата качествена почивка. Когато функцията Do Not Disturb е активна, LED дисплеят на климатика ще изгасне, а вентилаторът ще започне да работи на по-ниска скорост, осигурявайки Ви необходимите комфорт и тишина.

Диамантен дизайн на външното тялоДиамантен дизайн на външното тяло - дизайнът на външното тяло на климатиците Midea Blanc пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protection - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.

2-way Draining2-way Draining - дренажната тръба може да бъде изведена както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

24-часов таймер24-часов таймер - Тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

1W Standby1W Standby - климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност/standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява 80% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните климатици.

8°C Heating8°C Heating

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea MSMAAU-09HRDN1 серия Blanc
МоделВътрешно тялоMSMAAU-09HRDN1-QRD0GW
Външно тялоMOBA03-09HFN1-QRD0GW
Захранващо напрежениеV/O/Hz220-240/1/50
МощностОхлажданеkW2.63 (1.17 - 3.31)
Отопление2.93 (0.91 - 3.75)
КонсумацияОхл. / Отоп.kW0.821 / 0.811
Проектен товарОхлажданеkW2.6
Отопление (при -7°C)2.2
Отопление (при 2°C)2.2
SEERОхлажданеW/W6.10
SCOP (при -7°C)Отопление4.00
SCOP (при 2°C)Отопление5.10
Енергиен класОхлажданеA++
Отопление (при -7°C)A+
Отопление (при 2°C)A+++
Работен токОхл. / Отоп.A3.6 / 3.5
Въздушен поток (вътрешно тяло)m3/h490/370/270
Звуково налягане (вътрешно тяло)dB(A)39/33/29
Звукова мощност (вътрешно тяло)dB(A)53
Въздушен поток (външно тяло)m3/h1800
Звуково налягане (външно тяло)dB(A)55
Звукова мощност (външно тяло)dB(A)60
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешноmm715x205x285
kg6.5
Външноmm770x300x555
kg25
Тръбни връзки (течност / газ)mm6.35 / 9.52
Максимален тръбен пътm15
Максимална денивелация10
Работен диапазонОхлаждане°C-15 ~ 50
Отопление-15 ~ 30
ФреонR410A
СерияBlanc
ТехнологияИнверторен
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеA+++
Охлаждаща мощност2.63 kW
Отоплителна мощност2.93 kW
Btu9000 Btu

Упътване за Midea Blanc (BG)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Blanc на български език.

Упътване (3.47M)

Упътване за Midea Blanc (EN)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Blanc на английски език.

Упътване (2.82M)