Инверторен климатик Midea MS12FU-09HRDN1 серия Fairwind Увеличи

Инверторен климатик Midea Fairwind MS12FU-09HRDN1

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Midea Fairwind;
  • Енергиен клас: А++/A++;
  • Охлаждане SEER: 6.10;
  • Отопление SCOP: 4.90;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

749,00 лв. с ДДС.

Инверторен климатик Midea Fairwind MS12FU-09HRDN1

Представяме Ви инверторния климатик Midea MS12FU-09HRDN1 – серия Fairwind. Той идва с DC инверторната технология на Midea, която ще Ви осигури значително по-ниска консумация на електроенергия (в сравнение с конвенционалните климатици), по-бързо достигане на желаната температура, чувствително намаляване на температурните флуктуации и колебания, както и по-тиха работа както на вътрешното, така и на външното тяло на климатика.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Fairwind MS12FU-09HRDN1

ЙонизаторЙонизатор - йонизаторът на климатиците Midea Fairwind генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.

Режим TurboРежим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Режим Dry ModeРежим Dry Mode - този режим позволява да се понижи влажността на въздуха в помещението чрез редуване на режимите на охлаждане и вентилатор.

Нощен режимНощен режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато нощният режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато нощният режим е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

Охлаждане дори при екстремно ниски температуриОхлаждане дори при екстремно ниски температури - външното тяло на климатиците Midea Fairwind може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15℃. Това е възможно благодарение на прецизния контрол на скоростта на вентилатора на външното тяло и подгряването на компресора и дренажната тръба.

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Функция Temperature compensationФункция Temperature compensation - функцията "Температурна компенсация" на климатиците Midea Fairwind елиминира разликата в температурата между пода и тавана чрез смесване на различните въздушни слоеве (пластове) в помещението.

3-minute protection3-minute protection - климатиците Midea Fairwind разполагат с функцията 3-minute protection, която не позволява рестартиране на работата на компресора в рамките на три минути, след като той е бил спрян/изключен. По този начин компресорът на климатика се предпазва от претоварване.

Алуминиев топлообменник с хидрофилно покритиеАлуминиев топлообменник с хидрофилно покритие - специалното хидрофилно покритие на алуминиевите пластини на топлообменника гарантира бързото отстраняване на конденза от вътрешното тяло, като по този начин не позволява развитието на мухъл и бактерии.

Функция Self-diagnosisФункция Self-diagnosis - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

24-часов таймер24-часов таймер - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

Автоматично размразяванеАвтоматично размразяване.

Антикорозионно покритие на топлообменника на външното тялоАнтикорозионно покритие на топлообменника на външното тяло.

Лесен за почистване панел на вътрешното тяло на климатикаЛесен за почистване панел на вътрешното тяло на климатика.

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea Fairwind MS12FU-09HRDN1

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea MS12FU-09HRDN1 серия Fairwind
МоделВътрешно тялоMS12FU-09HRDN1-QRD0GW
Външно тялоMOBA30-09HFN1-QRD0GW
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 2.63 (1.03 - 3.22)
Отопление 2.93 (0.82 - 3.37)
Консумация Охл./ Отоп. kW 0.100 - 1.240 / 0.120 - 1.200
Проектен товар Охлаждане kW 2.6
Отопление (при -7°C) 2.4
Отопление (при 2°C) 2.8
SEER Охлаждане W/W 6.10
SCOP (при -7°C) Отопление 4.00
SCOP (при 2°C) Отопление 4.90
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление (при -7°C) A+
Отопление (при 2°C) A++
Работен ток Охл./ Отоп. A 0.4-5.4 / 0.5-5.2
Въздушен поток (вътрешно тяло) m3/h 430 / 320 / 230
Звуково налягане (вътрешно тяло) dB(A) 38 / 31 / 25
Звукова мощност (вътрешно тяло) dB(A) 52
Въздушен поток (външно тяло) m3/h 1800
Звуково налягане (външно тяло) dB(A) 53
Звукова мощност (външно тяло) dB(A) 58
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешно mm 715x188x250
kg 6.3
Външно mm 770x300x555
kg 25.2
Тръбни връзки (течност / газ) mm 6.35 / 9.52
Максимален тръбен път m 25
Максимална денивелация 10
Работен диапазон Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 30
Фреон R410A
Серия Fairwind
Технология Инверторен
Енергиен клас охлаждане A++
Енергиен клас отопление A++
Охлаждаща мощност 2.64 kW
Отоплителна мощност 2.93 kW
Btu 9000 Btu

Упътване за Midea Fairwind (BG)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Fairwind на български език.

Упътване (1.8M)

Упътване за Midea Fairwind (EN)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Fairwind на английски език.

Упътване (598.18k)

13 other products in the same category: