Инверторен климатик Midea Oasis MS11MU-09HRFN1 | Стенни климатици Midea | Климатици Midea | Midea.bg

Инверторен климатик Midea Oasis MS11MU-09HRFN1

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Midea Oasis;
  • Енергиен клас: А++/A+;
  • Охлаждане SEER: 6.50;
  • Отопление SCOP: 4.00;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

740,00 лв. с ДДС.

Инверторен климатик Midea Oasis MS11MU-09HRFN1

Представяме Ви инверторния климатик Midea MS11MU-09HRFN1 – серия Oasis. Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А++/A+, вграден фотокаталитичен филтър, както и с възможност за използване в мулти сплит инверторни системи.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Oasis MS11MU-09HRFN1

Фотокаталитичен филтърФотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър на климатиците Midea Oasis неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

Режим TurboРежим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Режим Dry ModeРежим Dry Mode - този режим позволява да се понижи влажността на въздуха в помещението чрез редуване на режимите на охлаждане и вентилатор.

Нощен режимНощен режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато нощният режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато нощният режим е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

Функция Follow MeФункция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Oasis е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Функция Temperature compensationФункция Temperature compensation - функцията "Температурна компенсация" на климатиците Midea Oasis елиминира разликата в температурата между пода и тавана чрез смесване на различните въздушни слоеве (пластове) в помещението.

Алуминиев топлообменник с хидрофилно покритиеАлуминиев топлообменник с хидрофилно покритие - специалното хидрофилно покритие на алуминиевите пластини на топлообменника гарантира бързото отстраняване на конденза от вътрешното тяло, като по този начин не позволява развитието на мухъл и бактерии.

СамопочистванеСамопочистване - топлообменникът на вътрешното тяло на климатиците Midea Oasis се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Louver Position MemoryLouver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

1W Standby1W Standby - климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност/standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява 80% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните климатици.

Възможност за използване в мулти сплит инверторна система.Възможност за използване в мулти сплит инверторна система.

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea Oasis MS11MU-09HRFN1

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea MS11MU-09HRFN1 - серия Oasis
МоделMS11MU-09HRFN1
Захранващо напрежениеV/Ø/Hz230/1/50
МощностОхлажданеkW1.33 - 3.54
Отопление1.27 - 3.56
КонсумацияОхл. / Отоп.kW0.13 - 1.83 / 0.16 - 1.77
SEERОхлажданеW/W6.50
SCOPОтопление4.00
Енергиен класОхлажданеA++
ОтоплениеA+
Работен токОхл. / Отоп.A3.50 / 2.84
Проектен товарОхлажданеkW2.8
Отопление2.5
Изсушаванеl/h1.0
Звуково налягане (Охлаждане)ВътрешноH/M/LdB(A)43 / 38 / 28
ВъншноВисоко56
Въздушен потокВътрешно / Външноm³/h650 / 1800
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешноmm835 x 198 x 280
kg8
Външноmm780 x 280 x 540
kg28
Тръбни връзки (малка/голяма)mm / inch6.35 / 9.52
Диаметър на дренажната тръба1/4" / 3/8"
Максимален тръбен пътm25
Максимална денивелация10
ФреонR410A
СерияOasis
ТехнологияИнверторен
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеA+
Охлаждаща мощност3.54 kW
Отоплителна мощност3.57 kW
Btu9000 Btu

Упътване за Midea Oasis (BG)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Oasis на български език.

Упътване (1.28M)

Упътване за Midea Oasis (EN)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Oasis на английски език.

Упътване (308.72k)