Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I | Стенни климатици Midea | Климатици Midea | Midea.bg
Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Midea Mission II;
  • Енергиен клас: А++/A++;
  • Охлаждане SEER: 8.20;
  • Отопление SCOP: 4.60;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

999,00 лв. с ДДС.

Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

Представяме Ви инверторния климатик Midea MB-09N8D6-I – серия Mission II. Той идва с висок енергиен клас в режим на охлаждане/отопление А++/A++ и вграден Wi-Fi модул за лесно управление, независимо от местоположението Ви.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

Gear Change

Функцията Gear Change регулира работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100% според натоварването. Функцията е налична само в режим на охлаждане.

GA Stepless инвертор

Инверторната технология настройва мощността на компресора и моторите, за да поддържа стабилна температура в момещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа.

iECO режим

iECO е енергоспестяващ режим с продължителност от 8 часа, който позволява разходът на електроенергия да се намали с до 60% в сравнение с нормалния режим на работа на климатика. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Функция “Gear”

Функцията Gear ви дава възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

Филтър със сребърни йони

Сребърните йони разграждат клетъчните стени на бактериите и по този начин предотвратяват развитието им върху топлообменника.

Филтър с висока плътност

Филтърът с висока плътност се отличава с 50% по-голяма ефективност в сравнение с обикновените прахови филтри, като е способен да неутрализира до 80% от праховите частици и полените във въздуха.

Bio филтър

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Автоматично самопочистване

Топлообменникът на климатика се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж и пречистен, а също така удължава живота на климатика.

Функция “Follow Me”

Дистанционното управление е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата измерена в областта на дистанционното.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Функция “Flash Cool”

Функцията Flash Cool осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.

8°C отопление

Функцията позволява да се поддържа постоянни 8°C температура. Това предотвратява прекомерно охлаждане на помещението, при дълго отсъствие на обитателите през зимния сезон.

Функция Anti-Cold Air

Скоростта на вентилатора във вътрешното тяло на климатика се регулира автоматично в зависимост от температурата на изпарителя, при отопление на помещението. Това предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Седмичен таймер

Изберете кога климатикът Ви трябва да се включи или изключи за всеки ден от седмицата през мобилното приложението на Midea, за да можете да се насладите на приятен и климатизиран въздух, когато се върнете от работа.

Отопление при ниски температури

Външното тяло на климатика може да работи в режим на отопление безпроблемно при много ниски външни температури (до -15°C).

Защита при изтичане на фреон

При изтичане на хладилен агент, вътрешното тяло на климатика отчита код за грешка и климатикът автоматично спира работа. По-този начин компресорът се предпазва от повреди причинени от високата температура при изтичане на хладилния агент.

Самодиагностика

Климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.

Охлаждане при ниски температури

Климатичната система може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15°C.

Антикорозионно покритие на топлообменника

Уникалното антикорозионно покритие на топлообменника го предпазва от атмосферни влияния и предотвратява развитие на бактерии между ламелите.

Автоматичен рестарт

В случай на прекъсване на електрозахранването климатикът запазва всички последно зададени настройки и ги възстановява автоматично при завръщане на електрозахранването.

Запомняне позицията на жалузите

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система я запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Тих режим

При активиране на този режим вентилаторът на вътрешното тяло ще заработи на много ниски обороти, което ще ви осигури по тиха и благоприятна за отдих атмосфера.

Лесна поддръжка и сервизиране

Климатичната система е специално оптимизирана за лесна поддръжка и сервизиране.

Smart Sleep

При активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Mission автоматично променят температурата през нощта, като следват избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение може да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode), както и да персонализирате всяка една от тези криви според Вашите лични нужди и предпочитания (DIY Sleep Mode).

Smart Diagnosis

Климатичната система е снабдена с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

WIFI управление

Климатикът позволява да се свърже с WIFI модул (Midea Smart Kit), който позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилното приложение, инсталирано на Вашият смартфон, таблет или персонален компютър.

Автоматично превключване между охлаждане и отопление

Климатичната система автоматично определя режима на охлаждане или отопление за достигане на желаната температура.

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea MB-09N8D6-I серия Mission II
МоделВътрешно тялоMB-09N8D6-I
Външно тялоMBT-09N8D6-O
Захранващо напрежениеV/O/Hz220-240 / 1 / 50
МощностОхлажданеkW2.5 (1.02 - 3.22)
Отопление2.92 (0.82 - 3.37)
КонсумацияОхл. / Отоп.W670(80 - 1100)/ 652(70 - 990)
SEERОхлажданеW/W8.2
SCOPОтопление4.6 / 5.6
Енергиен класОхлажданеA++
Отопление (при -7°C)A++
Отопление (при 2°C)A+++
Работен токОхл. / Отоп.A2.98(0.35-4.78)/ 2.83(0.32-4.32)
Въздушен поток (вътрешно тяло)m3/h572 / 489 / 340
Звуково налягане (вътрешно тяло)dB(A)39 / 31.5 / 24
Звукова мощност (вътрешно тяло)dB(A)55
Въздушен поток (външно тяло)m3/h1980
Звуково налягане (външно тяло)dB(A)56
Звукова мощност (външно тяло)dB(A)61
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешноmm810x200x300
kg7.4
Външноmm800x333x554
kg28.5
Тръбни връзки (течност / газ)mm6.35 / 9.52
Максимален тръбен пътm25
Максимална денивелация10
Работен диапазонОхлаждане°C-15 ~ 50
Отопление-25 ~ 30
ФреонR32
СерияMission II
ТехнологияИнверторен
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеA++
Охлаждаща мощност2.5 kW
Отоплителна мощност2.92 kW
Btu9000 Btu

Упътване за Midea Mission II (BG)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Mission II на български език.

Упътване (1.78M)

Упътване за Midea Mission II (EN)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Mission II на английски език.

Упътване (348.95k)

Упътване за употреба на Wi-Fi управление

Упътване за употреба на Wi-Fi управление за климатици Midea

Упътване (3.9M)