Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I | Стенни климатици Midea | Климатици Midea | Midea.bg

Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

  • Тип: стенен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Серия: Midea Mission II;
  • Енергиен клас: А++/A++;
  • Охлаждане SEER: 8.20;
  • Отопление SCOP: 4.60;
  • Капацитет: 9 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

849,00 лв. с ДДС.

Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

Представяме Ви инверторния климатик Midea MB-09N8D6-I – серия Mission II. Той идва с висок енергиен клас в режим на охлаждане/отопление А++/A++ и вграден Wi-Fi модул за лесно управление, независимо от местоположението Ви.

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

Функция GearФункция Gear - климатиците Midea Mission II Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

Фотокаталитичен филтърФотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

High Density филтърHigh Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Bio филтърBio филтър - Ефективно премахва бактерии и дребни микроорганизми като въздейства върху тяхната клетъчна структура.

Wi-Fi управлениеWi-Fi управление - климатиците Midea Mission II са с вградено Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Седмичен таймерСедмичен таймер - изберете кога климатикът Ви трябва да се включи или изключи за всеки ден от седмицата през мобилното приложението на Midea, за да можете да се насладите на приятен и климатизиран въздух, когато се върнете от работа.

Режим Smart SleepРежим Smart Sleep - при активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Mission II автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode).

Smart ReminderSmart Reminder - мобилното приложение на Midea ще Ви напомни да почистите филтрите на климатика, когато това е необходимо, за да дишате винаги свеж и пречистен въздух.

Функция Flash Cooling and HeatingФункция Flash Cooling and Heating- функцията осигурява мигновена прохлада или отопление, генерирайки силен поток от хладен или топъл въздух за изключително кратко време възоснова на Вашите предпочитания.

Функция High Ambient CoolingФункция Low Ambient Cooling - използва се за работа на климатика в режим на охлаждане при ниски температури на околната среда.

Функция Low Ambient HeatingФункция Low Ambient Heating - използва се за работа на климатика в режим на отопление при ниски температури на околната среда.

Функция Follow MeФункция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Mission II е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Режим TurboРежим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Louver Position MemoryLouver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Режим Quiet ModeРежим Quiet Mode - в Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

Smart DiagnosisSmart Diagnosis - климатиците Midea Mission са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

iECO режим за свръх ниска консумацияiECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea Mission II са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Автоматично самопочистванеАвтоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea Mission се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Антикорозионно покритие на топлообменникаАнтикорозионно покритие на топлообменника - изработен със специално златно антикорозионно покритие на топлообменника, което го защитава от различни атмосферни явления.

Функция Self-diagnosis and Auto-protectionФункция Self-diagnosis and Auto-protection - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.

Технология GA SteplessТехнология GA Stepless- инверторната технология настройва мощността на компресора и моторите, за да поддържа стабилна температура в помещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа.

Автоматично превключване между охлаждане и отоплениеАвтоматично превключване между охлаждане и отопление - Климатичната система автоматично определя режима на охлаждане или отопление за достигане на желаната температура.

Лесен за поддръжкаЛесен за поддръжка

8°C отопление8°C отопление

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6-I

Техническа спецификация на инверторен климатик Midea MB-09N8D6-I серия Mission II
МоделВътрешно тялоMB-09N8D6-I
Външно тялоMBT-09N8D6-O
Захранващо напрежениеV/O/Hz220-240 / 1 / 50
МощностОхлажданеkW2.5 (1.02 - 3.22)
Отопление2.92 (0.82 - 3.37)
КонсумацияОхл. / Отоп.W670(80 - 1100)/ 652(70 - 990)
SEERОхлажданеW/W8.2
SCOPОтопление4.6 / 5.6
Енергиен класОхлажданеA++
Отопление (при -7°C)A++
Отопление (при 2°C)A+++
Работен токОхл. / Отоп.A2.98(0.35-4.78)/ 2.83(0.32-4.32)
Въздушен поток (вътрешно тяло)m3/h572 / 489 / 340
Звуково налягане (вътрешно тяло)dB(A)39 / 31.5 / 24
Звукова мощност (вътрешно тяло)dB(A)55
Въздушен поток (външно тяло)m3/h1980
Звуково налягане (външно тяло)dB(A)56
Звукова мощност (външно тяло)dB(A)61
Размери Ш x Д x В
Тегло
Вътрешноmm810x200x300
kg7.4
Външноmm800x333x554
kg28.5
Тръбни връзки (течност / газ)mm6.35 / 9.52
Работен диапазонОхлаждане°C-15 ~ 50
Отопление-25 ~ 30
ФреонR32
СерияMission II
ТехнологияИнверторен
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеA++
Охлаждаща мощност2.5 kW
Отоплителна мощност2.92 kW
Btu9000 Btu

Упътване за Midea Mission II (BG)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Mission II на български език.

Упътване (1.78M)

Упътване за Midea Mission II (EN)

Упътване за употреба на инверторен климатик Midea Mission II на английски език.

Упътване (348.95k)

Упътване за употреба на Wi-Fi управление

Упътване за употреба на Wi-Fi управление за климатици Midea

Упътване (3.9M)