Новата гама климатици GAIA на Midea e вдъхновена от природата, тъй като внася истински свеж въздух в климатизираните помещения. Благодарение на иновативната система за обмен на въздух OxygenFresh, функцията i-Clean и ефектът Breezeless, климатиците от серията могат да Ви предоставят невероятното усещане да дишате свободно, сякаш сте в планината.

 

Климатиците от серията са перфектно решение и за икономична и почти безшумна система, която можете да управлявате от всяка точка.

 

Предимства на серията климатични системи Midea GAIA

Все повече хора започват да се вълнуват от темата за качеството на въздуха в домовете и офисите. Конвенционалните климатици, обаче, не предлагат особено добро решение на въпроса. Вместо да вкарват свеж въздух в помещението, те само допринасят за неговата циркулация.

 

Гамата климатици GAIA на Midea дава възможност да се насладите на перфектна климатизация с усъвършенствана вентилация, внасяйки свеж въздух отвън.

 

Хибридна технология за подаване на свеж въздух в помещението

Хибридната система за обмен на свеж въздух осигурява свеж въздух отвън, който се подава в помещението. Технологията създава микро-положително налягане, като по този начин застоялият въздух се издухва навън и се доставя изцяло нов и чист въздух. Това гарантира свободно дишане, сякаш сте сред природата. Тези условия са благоприятни дори за чувствителните членове на семейството, които се нуждаят най-много от чист въздух, включително възрастните хора и децата.

 

Breezeless технология TwinFlap™ с микро отвори

Системата разполага с две противоположни клапи, които насочват въздушния поток по деликатен начин, така че да наподобява лек и приятен бриз. Двата дефлектора имат общо 7928 микроотвора, които допринасят за финото разпределяне на въздуха на малки въздушни струи.

 

H13 HEPA филтър

За безкомпромисното прочистване на въздуха се грижи най-иновативният филтър HEPA13, който има 99,95% сертифицирана ефикасност. HEPA филтърът може да филтрира входящия свеж въздух в помещението от PM 0.3, малките частици прах, бактерии, цветен прашец, гъбички и микроби.

 

Интелигентно Wi-Fi управление

Климатиците Midea GAIA разполагат с вграден Wi-Fi модул за управление, който работи с Google Assistant, Amazon Alexa, Siri Assistant и много други. Можете лесно да управлявате климатика си от всяка точка чрез интуитивното приложение. Имате възможност да настройвате системата и чрез гласови команди.

 

Научете повече за серията на Midea GAIA на сайта на Midea.bg. Свържете се с нашия екип при нужда от консултация.